T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Emine Seviye Divrik Ortaokulu

Emine Seviye Divrik Ortaokulu

Telefon
0212 620 11 36
Belgegeçer
0212 620 11 36
WEB
https://esdortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Sultaniye Mahallesi,Sıdıka Cebecioğlu Caddesi. No3 Esenyurt / İSTANBUL
Vizyon
Biz bilgi çağına uyarlanmış bir kurum olarak; öğrencilerimiz; kendine güvenen, ideallerinin gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, eğitim – öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle çevrede örnek gösterilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, çocuklarımızı mutlu ve başarılı bireyler isteğini ve yeteneğini kazandırmak.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; Laik ve demokratik yaratıcı toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek; Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve huzur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
2018/2019 Eğitim-Öğretim yılında LGS sonucu 2´si Fen Lisesi olmak üzere 24 öğrencimiz nitelikle okula yerleşmiştir. 2019/2020 Eğitim-Öğretim yılında LGS sonucu 6 öğrencimiz Fen Lisesi, 14 öğrencimiz nitelikle okula yerleşmiştir. 2020/2021 Eğitim-Öğretim yılında LGS sonucu 1´i Fen Lisesi olmak üzere 4 öğrencimiz nitelikle okula yerleşmiştir.
Öğretmen :42
Öğrenci :1120
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1512
Öğretim Şekli :Temel Eğitim - İkili Öğretim
Saatler
Sabah 07.30-13.10 Öğlen 13.30 - 19.10
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Yaya veya toplu taşıma kullanarak.
Servis Bilgisi
Okul Servisimiz Yoktur.
Yerleşim Yeri
Esenyurt/Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Esenyurt merkeze yürüme mesafesindedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
TUBITAK,Matematik Olimpiyatları
Proje Çalışmaları
e-twinnig,Emine Seviye Divrik Ailesi Kitap Okuyor Projesi
Diğer Hususlar
Instagram : https://www.instagram.com/esdortaokul/?hl=tr Twitter : https://twitter.com/esdortaokul Facebook : https://www.facebook.com/esdortaokul34
Yazdır